AURA BOTINICA BAHARU

Kecantikan Semula Jadi

Keseksian ikonik Emily Ratajkowski menuntut kuasa hebat Aura Botanica.

 

MULAKAN DIAGNOSIS ANDA.

Produk Terlaris

Kenali produk utama yang dipilih oleh peminat, pendandan rambut dan para pencinta rambut. Beberapa produk baharu, serta produk kecantikan yang telah lama menjadi kegemaran semua. Setiap satu unik dalam cara ianya memperbetul, menyerlah dan mendedahkan sifat sebenar rambut anda.

Cure Densifique

Cure Densité Homme adalah rawatan kulit kepala untuk rambut lelaki yang kurang kepadatan dengan ketara. Formula kepadatan ini menjadikan rambut lebih tebal.

Cure Anti-Chute

Rawatan selama 6 minggu untuk mengurangkan keguguran dan penipisan rambut dengan ketara. Rawatan yang mengandungi konsentrat ini terbukti mendatangkan hasil yang baik.

Huile Originale

Elixir Ultime Huile Originale adalah minyak untuk rambut kusam yang memerlukan seri.Ia menyubur dan melindungi rambut, menjadikannya berseri.

Huile Cheveux Colorés

The Huile cheveux colorés adalah minyak rambut untuk rambut yang kusam dan berwarna mencari bersinar. Ia membantu memancarkan kedalaman rambut yang dirawat dengan warna yang sebenar.

Stimuliste

Rawatan harian untuk pencegahan keguguran rambut dan penyelesaian untuk menipis rambut, merangsang pengeluaran rambut yang lebih kuat dan peningkatan ketumpatan.

Parfum en Huile

Minyak rambut wangian yang direka oleh Alberto Morillas untuk bau halus yang tahan lama. Gerak rambut yang unik yang meninggalkan rambut wangi, lembut dan berkilat.

Bain Prevention

Bain Prévention adalah syampu pencegahan keguguran rambut dengan khasiat rangsangan bagi pengeluaran dan penebalan serat rambut, serta penigkatan volume dengan serta-merta.

Bain Densité

Syampu penebalan rambut direka untuk memulihkan ketebalan, kelembutan dan keanjalan yang hilang. Rambut yang lebih padat diserlahkan.

Bain revitalisant

Syampu detoksifikasi untuk membersihkan rambut yang dimusnahkan. Rambut dibiarkan lembap manakala kulit kepala diperkuat, ringan dan penuh dengan daya hidup.

Crème de Régénération

Masker untuk merawat rambut yang rosak. Rawatan gred tinggi ini memberi nutrisi dan melembutkan serat sambil membersihkan kulit kepala.

Kératine Thermique

Penjagaan Blowdry untuk rambut yang tidak teratur yang memerlukan kelancaran. Krim pra-penggayaan untuk melindungi rambut sebelum mengeringkan dan menggunakan alat pemanasan haba. Rambut lembut, licin & berkilat.

Ciment Thermique

Ciment Thermique adalah krim meniupkering yang mengandungi pelindung haba untuk rambut yang lemah dan rosak. Ia memperbaharui dengan serta-merta, mengukuh dan menganjalkan serat rambut.

Bain Divalent

Bain Divalent, syampu untuk merawat akar berminyak, membantu mengawal pengeluaran sebum, sambil membersihkan kulit kepala. Serat rambut dirawat untuk mencapai kelembutan dan seri.

Sérum Jeuness

Serum Jeunesse adalah rawatan untuk penipisan dan rambut beruban. Ia mengaut rambut beruban, mengangkat akar dan membesarkan jumlah semasa mengembalikan kelembutan muda.

Bain Vital Dermo Calm

Syampu pembersih yang melegakan ini melembap dan menyucikan kulit kepala untuk menghilangkan kerengsaan dan keradangan. Ia menjadikan rambut lebih ringan sementara menyingkirkan kegatalan dan ketidakselesaan daripada kulit kepala .

Soin Oléo-Relax

Soin Oléo-Relax adalah minyak untuk rambut kering dan memberontak. Dirumus dengan Kratrat Nutri-Huile, ia memberikan kelancaran segera dan kawalan anti-keriting.

Nectar Thermique

Nectar Thermique adalah krim pelindung termo untuk rambut kering biasa. Ia melindungi rambut kering dari kerosakan penggayaan kering & penggayaan haba, menjadikan rambut lembut & lebih mudah gaya.

Bain Anti-Pelliculaire

Bain Anti-Pelliculaire membersih dan merawat kulit kepala untuk menghalangan kelemumur kering atau berminyak selama 8 minggu berturut-turut.

Ciment Anti-Usure

Ciment Anti-Usure adalah kondisioner yang dikandung untuk rambut yang lemah dan rosak. Kesan anti-pecahnya membantu serat untuk direkonstruksikan, untuk rambut yang lebih kuat dan lebih tahan

Bain Force Architecte

Bain Force Architecte adalah syampu direka untuk lemah dan rosak. Sesuai untuk kegunaan harian, ia membina semula rambut pada serat dan melindungi rambut daripada kerosakan masa depan.

Fusio-Dose

Faktor WOW serta-merta untuk rambut anda

Pantai, matahari, pasir. Ulangi. Setelah kembali ke pejabat, rambut anda mungkin memerlukan penjagaan intensif. Kunjungi kami di salon untuk perawatan Fusio-Dose yang disesuaikan, rawatan rambut segera yang menjadikan rambut anda lebih mudah diurus, tebal, sihat atau diperbaiki. Nyatakan pilihan anda, kami akan melakurkannya untuk anda.

KUNJINGI SALON

Janji temu di salon

Cari salon terdekat

Lebih dari sekadar tempat untuk mewarnai akar rambut atau memotong rambut, tetapkan janji temu di salon Kérastase terdekat untuk diagnosa rambut peribadi percuma atau bercakap dengan pendandan rambut anda mengenai rawatan istimewa dan eksklusif Fusio-Dose. Anda boleh kunjungi salon pada bila-bila masa untuk melihat dan membeli rangkaian produk Kérastase tanpa perlu membuat janji temu.

Kerastase @kerastase_official
Kunjungi Instagram kami untuk inspirasi harian dari seluruh penjuru dunia.
PERKHIDMATAN

Penjagaan Peribadi Anda

Fusio-Dose In Salon

Ketahui lebih lanjut mengenai rawatan khusus di salon yang memperbaiki kualiti rambut dalam masa 5 minit.

Produk yang Sesuai untuk Anda

Ambil kuiz diagnosis rambut bagi mencari campuran produk terbaik untuk rambut anda.

Locator Cari salon

Cari salon Kérastase yang terdekat untuk menerima diagnosa peribadi anda, serta kenali ritual salon dan produk yang tersedia.