Hero banner illustration for Best Sellers article on Kérastase website

Produk Paling Laris

Kenali produk paling popular yang digemari oleh pendandan rambut dan pelanggan kami. Dari nutrisi hingga regenerasi, berikut adalah produk ikonik terlaris kami.

Cure Densifique

Cure Densifique

Rawatan kulit kepala untuk wanita dengan rambut menipis. Ketumpatan rambut & amp; Program kenyang meningkatkan aktiviti folikel untuk memulihkan rambut yang lebih tebal.

 

30 x 6ml

Cure Anti-Chute

Cure Anti-Chute

Rawatan selama 6 minggu untuk mengurangkan keguguran dan penipisan rambut dengan ketara. Rawatan yang mengandungi konsentrat ini terbukti mendatangkan hasil yang baik.

 

42 x 6ml

Huile Originale

Huile Originale

Elixir Ultime Huile Originale adalah minyak untuk rambut kusam yang memerlukan seri.Ia menyubur dan melindungi rambut, menjadikannya berseri.

 

100ml

Huile Cheveux Colors

Huile Cheveux Colorés

The Huile cheveux colorés adalah minyak rambut untuk rambut yang kusam dan berwarna mencari bersinar. Ia membantu memancarkan kedalaman rambut yang dirawat dengan warna yang sebenar.

 

100ml

Stimuliste Spray

Stimuliste

Rawatan harian untuk pencegahan keguguran rambut dan penyelesaian untuk menipis rambut, merangsang pengeluaran rambut yang lebih kuat dan peningkatan ketumpatan.

 

125ml

Parfum en Huile

Parfum en Huile

Minyak rambut wangian yang direka oleh Alberto Morillas untuk bau halus yang tahan lama. Gerak rambut yang unik yang meninggalkan rambut wangi, lembut dan berkilat.

 

125ml 

Bain Prevention

Bain Prevention

Bain Prévention adalah syampu pencegahan keguguran rambut dengan khasiat rangsangan bagi pengeluaran dan penebalan serat rambut, serta penigkatan volume dengan serta-merta.

 

250ml

Bain Densit

Bain Densité

Syampu penebalan rambut direka untuk memulihkan ketebalan, kelembutan dan keanjalan yang hilang. Rambut yang lebih padat diserlahkan.

 

250ml

Bain revitalisant

Bain revitalisant

Syampu detoksifikasi untuk membersihkan rambut yang dimusnahkan. Rambut dibiarkan lembap manakala kulit kepala diperkuat, ringan dan penuh dengan daya hidup.

 

250ml

Creme de Regeneration

Crème de Régénération

Masker untuk merawat rambut yang rosak. Rawatan gred tinggi ini memberi nutrisi dan melembutkan serat sambil membersihkan kulit kepala.

 

200ml

Keratine Thermique

Kératine Thermique

Penjagaan Blowdry untuk rambut yang tidak teratur yang memerlukan kelancaran. Krim pra-penggayaan untuk melindungi rambut sebelum mengeringkan dan menggunakan alat pemanasan haba. Rambut lembut, licin & amp; berkilat.

 

150ml

Ciment Thermique

Ciment Thermique

Ciment Thermique adalah krim meniupkering yang mengandungi pelindung haba untuk rambut yang lemah dan rosak. Ia memperbaharui dengan serta-merta, mengukuh dan menganjalkan serat rambut.

 

150ml

Bain Divalent

Bain Divalent

Bain Divalent, syampu untuk merawat akar berminyak, membantu mengawal pengeluaran sebum, sambil membersihkan kulit kepala. Serat rambut dirawat untuk mencapai kelembutan dan seri.

 

250ml

Serum Jeuness

Sérum Jeuness

Serum Jeunesse adalah rawatan untuk penipisan dan rambut beruban. Ia mengaut rambut beruban, mengangkat akar dan membesarkan jumlah semasa mengembalikan kelembutan muda.

 

120ml

Bain Vital Dermo-Calm

Bain Vital Dermo Calm

Syampu pembersih yang melegakan ini melembap dan menyucikan kulit kepala untuk menghilangkan kerengsaan dan keradangan. Ia menjadikan rambut lebih ringan sementara menyingkirkan kegatalan dan ketidakselesaan daripada kulit kepala .

 

250ml

Soin Olo-Relax

Soin Oléo-Relax

Soin Oléo-Relax adalah minyak untuk rambut kering dan memberontak. Dirumus dengan Kratrat Nutri-Huile, ia memberikan kelancaran segera dan kawalan anti-keriting. 

 

125ml

Nectar Thermique

Nectar Thermique 

Nectar Thermique adalah krim pelindung termo untuk rambut kering biasa. Ia melindungi rambut kering dari tamparan kering & amp; kerosakan penggayaan haba, menjadikan rambut lembut & amp; lebih mudah untuk gaya.

 

150ml

Bain Anti-Pelliculaire

Bain Anti-Pelliculaire

Bain Anti-Pelliculaire membersih dan merawat kulit kepala untuk menghalangan kelemumur kering atau berminyak selama 8 minggu berturut-turut.

250ml

Ciment Anti-Usure

Ciment Anti-Usure

Ciment Anti-Usure adalah kondisioner yang dikandung untuk rambut yang lemah dan rosak. Kesan anti-pecahnya membantu serat untuk direkonstruksikan, untuk rambut yang lebih kuat dan lebih tahan

 

200ml

Bain Force Architecte

Bain Force Architecte

Bain Force Architecte adalah syampu direka untuk lemah dan rosak. Sesuai untuk kegunaan harian, ia membina semula rambut pada serat dan melindungi rambut daripada kerosakan masa depan  

 

250ml

PERKHIDMATAN

Penjagaan Peribadi Anda

Illustration 1 for the Kerastase two zones block

Fusio-Dose In Salon

Ketahui lebih lanjut mengenai rawatan khusus di salon yang memperbaiki kualiti rambut dalam masa 5 minit.

Illustration 2 for the Kerastase two zones block

Produk yang Sesuai untuk Anda

Ambil kuiz diagnosis rambut bagi mencari campuran produk terbaik untuk rambut anda.