Image for illustration of Kérastase Main header title
Genesis Baharu

Jangan Takut Keguguran Rambut

Dwi-Penjagaan Anti Keguguran Rambut

 

MULAKAN DIAGNOSIS ANDA.

Stimuliste

Rawatan harian untuk pencegahan keguguran rambut dan penyelesaian untuk menipis rambut, merangsang pengeluaran rambut yang lebih kuat dan peningkatan ketumpatan.

Huile Originale

Elixir Ultime Huile Originale adalah minyak untuk rambut kusam yang memerlukan seri.Ia menyubur dan melindungi rambut, menjadikannya berseri.

Parfum en Huile

Minyak rambut wangian yang direka oleh Alberto Morillas untuk bau halus yang tahan lama. Gerak rambut yang unik yang meninggalkan rambut wangi, lembut dan berkilat.

Bain Densité

Syampu penebalan rambut direka untuk memulihkan ketebalan, kelembutan dan keanjalan yang hilang. Rambut yang lebih padat diserlahkan.

Crème de Régénération

Masker untuk merawat rambut yang rosak. Rawatan gred tinggi ini memberi nutrisi dan melembutkan serat sambil membersihkan kulit kepala.

Ciment Thermique

Ciment Thermique adalah krim meniupkering yang mengandungi pelindung haba untuk rambut yang lemah dan rosak. Ia memperbaharui dengan serta-merta, mengukuh dan menganjalkan serat rambut.

Fusio-Dose

Faktor WOW serta-merta untuk rambut anda

Pantai, matahari, pasir. Ulangi. Setelah kembali ke pejabat, rambut anda mungkin memerlukan penjagaan intensif. Kunjungi kami di salon untuk perawatan Fusio-Dose yang disesuaikan, rawatan rambut segera yang menjadikan rambut anda lebih mudah diurus, tebal, sihat atau diperbaiki. Nyatakan pilihan anda, kami akan melakurkannya untuk anda.

KUNJINGI SALON

Janji temu di salon

Lebih dari sekadar tempat untuk mewarnai akar rambut atau memotong rambut, tetapkan janji temu di salon Kérastase terdekat untuk diagnosa rambut peribadi percuma atau bercakap dengan pendandan rambut anda mengenai rawatan istimewa dan eksklusif Fusio-Dose. Anda boleh kunjungi salon pada bila-bila masa untuk melihat dan membeli rangkaian produk Kérastase tanpa perlu membuat janji temu.

Kerastase @kerastase_official
Kunjungi Instagram kami untuk inspirasi harian dari seluruh penjuru dunia.
PERKHIDMATAN

Penjagaan Peribadi Anda

Illustration 1 for the Kerastase two zones block

Fusio-Dose In Salon

Ketahui lebih lanjut mengenai rawatan khusus di salon yang memperbaiki kualiti rambut dalam masa 5 minit.

Illustration 2 for the Kerastase two zones block

Produk yang Sesuai untuk Anda

Ambil kuiz diagnosis rambut bagi mencari campuran produk terbaik untuk rambut anda.