Illustration Hero Banner for Emily Ratajkowski Article
Ikon Moden

Kecantikan & Otak

Terdapat banyak sebab mengapa Emily Ratajkowski sukar dilupakan. Dekati Emily, wajah baru Kérastase, untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kerjasama kami dengan ikon moden ini.

Emily Ratajkowski Article 1 Kerastase

Kérastase bangga untuk bekerjasama dengan jurugambar fesyen Inez & Vinoodh untuk kempen ini, bagi menyambut Emily ke dalam keluarga Kérastase.

Terdapat banyak sebab mengapa Emily Ratajkowski sukar dilupakan. Bukan hanya penampilan menakjubkan yang menjadikannya tokoh menarik di seluruh dunia. Tetapi juga sikapnya, bakatnya dan kebijaksanaannya.

Cara beliau menerima keunikan dirinya sendiri menunjukkan bagaimana wanita di serata dunia dapat menjadi cantik dengan cara tersendiri. "Saya yakin kerana saya telah belajar mencintai diri sendiri dan menghargai perkara-perkara yang membuat saya unik," katanya.

Emily Ratajkowski Article Video Cover Kérastase
Emily Ratajkowski Article 2 Kerastase

Emily adalah representasi sempurna falsafah kecantikan moden: Jika anda mencintai diri sendiri, dunia pasti cintakan anda. Dalam kes beliau, ia berlaku secara harfiah. Beliau mempunyai hampir 16 juta pengikut Instagram. Model, pelakon dan artis ini menggunakan medium tersebut untuk keperibadian beliau dengan bebas. Bersolek, santai, sofistikated, seksi, dan teguh. 

Dan gaya rambut, banyak sekali. Sentiasa mengubah potongan rambut, warna dan tekstur mengikut moodnya, beliau boleh menukar pelbagai gaya dengan mudah sekali dalam satu tahun. Beliau menganggap rambutnya sebagai alat ekspresi. Sesuatu yang perlu dijaga dengan baik.

Emily Ratajkowski Article 3 Kerastase
Janji Temu di Salon

Lebih dari sekadar tempat untuk mewarnai akar rambut atau memotong rambut, tetapkan janji temu di salon Kérastase terdekat untuk diagnosa rambut peribadi percuma atau bercakap dengan pendandan rambut anda mengenai rawatan istimewa dan eksklusif Fusio-Dose. Anda boleh kunjungi salon pada bila-bila masa untuk melihat dan membeli rangkaian produk Kérastase tanpa perlu membuat janji temu.

PERKHIDMATAN

Penjagaan Peribadi Anda

Illustration 1 for the Kerastase two zones block

Fusio-Dose In Salon

Ketahui lebih lanjut mengenai rawatan khusus di salon yang memperbaiki kualiti rambut dalam masa 5 minit.

Illustration 2 for the Kerastase two zones block

Produk yang Sesuai untuk Anda

Ambil kuiz diagnosis rambut bagi mencari campuran produk terbaik untuk rambut anda.