CARI RUTIN PENJAGAAN RAMBUT ANDA YANG SEMPURNA

Diagnostik Rambut Saya

Dengan hanya beberapa soalan, Kérastase membantu anda menganalisis kebimbangan & matlamat rambut yang unik kepada anda untuk mengesyorkan penjagaan yang sempurna.


RAMBUT YANG CANTIK BERMULA DENGAN DIAGNOSIS YANG BAIK


Inilah sebabnya kami mencipta alat diagnostik dalam talian yang canggih untuk rambut. Ia adalah cara yang menyeronokkan dan mudah untuk merekodkan kebimbangan rambut anda dan menerima rutin rambut yang menyeluruh dalam masa kira-kira 2 minit. Dalam proses yang pantas dan teliti, kami akan mengumpulkan semua yang perlu diketahui mengenai tekstur, keadaan, kebimbangan dan gaya hidup anda untuk membawa anda ke arah rambut yang paling sihat dan cantik. Anda juga boleh membeli cadangan kami dengan serta-merta. Hasilnya boleh mengubah rambut anda sepenuhnya!

2 MINIT UNTUK MENGUBAH KEHIDUPAN RAMBUT ANDA!

Rutin yang sempurna

Diagnosis ini akan menawarkan cadangan produk yang paling tepat yang sesuai dengan keinginan dan keperluan unik anda.

Dikuasakan oleh algoritma canggih

Diagnosis rambut Kérastase adalah berdasarkan algoritma canggih yang mampu menganalisis keperluan dan jangkaan rambut anda berdasarkan tindak balas yang diberikan, untuk memadankan kebimbangan rambut tertentu dengan produk penjagaan rambut yang terbaik untuk anda.

Anda berani, kami ambil berat

Rambut setiap orang berbeza. Di Kérastase, kami ingin menjaga semua jenis rambut, setiap keinginan rambut, dan setiap kebimbangan rambut.

Kepakaran profesional

Sejak 1964, falsafah Kérastase adalah untuk membawa penjagaan profesional terbaik untuk rambut anda. Sudah tiba masanya untuk membawa pengalaman ini melangkaui salon kami, dikuasakan oleh pengetahuan unik penggaya kami.