Hero banner illustration for Kérastase
Discover our world

Cerita Pilihan

Tetap mengetahui & mengakses petua pakar kami untuk meningkatkan pengetahuan anda mengenai semua perkara Penjagaan Kulit Kepala dan Rambut!

Emily Ratajkowski Article Kérastase

Beauty & Brains

Terdapat banyak sebab mengapa Emily Ratajkowski sukar dilupakan. Dekati Emily, wajah baru Kérastase, untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kerjasama kami dengan ikon moden ini..

 

Read more

Fusio-Dose at the Salon Article Kérastase

At the Salon: Fusio-Dose

Fusio-Dose merawat rambut anda dan mengubahkan dengan serta-merta untuk hasil yang berkekalan. Ketahui lebih lanjut mengenai Fusio-Dose dan kunjungi salon berhampiran anda untuk diagnosis penjagaan rambut peribadi.

 

Read more

About us Article Kérastase

About Us

Diilhamkan oleh pengetahuan intim mengenai wanita moden, Kérastase terus mencipta produk dan rawatan yang sesuai untuk memenuhi keinginan untuk rambut yang luar biasa.

 

Read more

Finest Ingredients On Earth Article Kérastase

The Finest Ingredients On Earth

Samoan Coconut Oil, Amazonian brazil nut oil, Mexican aloe vera atau Thai rice bran oil, merupakan bahan-bahan yang tiada tandingannya untuk rambut. Alami bahan-bahan semula jadi yang memberikan Aura Botanica kuasa luar biasa.

 

Read more

Illustration for the Article about Kérastase Best-Sellers

Best Sellers

Kenali produk paling popular yang digemari oleh pendandan rambut dan pelanggan kami. Dari nutrisi hingga regenerasi, berikut adalah produk ikonik terlaris kami.

 

Read more

Illustration for the Article about Kérastase Men's Corner

Men's Corner

Walaupun produk kami tidak mengenali jantina, kami tahu lelaki memberi penekanan unik untuk hasil rambut dan kulit kepala tertentu. Berikut adalah pilihan produk yang disukai oleh pelanggan lelaki kami.

 

Read more

Salon Signature Rituals Article Kérastase

Salon Signature Rituals

Duduk di kerusi pendandan rambut anda, sambil berharap anda boleh memanjangkan urutan kepala beberapa saat lagi. Kami telah merangka siri ritual unggul bagi rambut untuk saat-saat sedemikian..

 

Read more

Sharing Beauty With All Article Kérastase

Redefining Exceptional Haircare

Kisah penjagaan rambut yang luar biasa bermula dengan alam semula jadi. Kami percaya bahawa kemewahan muktamad bermakna anda tidak perlu berkompromi.

 

Read more

Proper Color Care Article Kérastase

Expert Color Care

Rangkaian pelbagai perlindungan untuk rambut berwarna dengan 3 tahap yang disesuaikan: sensitiviti serat, ketebalan rambut dan warna dengan Touche Chromatique.

 

Read more

PERKHIDMATAN

Penjagaan Peribadi Anda

Illustration 1 for the Kerastase two zones block

Fusio-Dose In Salon

Ketahui lebih lanjut mengenai rawatan khusus di salon yang memperbaiki kualiti rambut dalam masa 5 minit.

Illustration 2 for the Kerastase two zones block

Produk yang Sesuai untuk Anda

Ambil kuiz diagnosis rambut bagi mencari campuran produk terbaik untuk rambut anda.