Hero banner illustration for Proper Color Care article on Kérastase website
Rutin yang Disesuaikan untuk Warna Anda

Penjagaan Warna yang Betul

Rangkaian pelbagai perlindungan untuk rambut berwarna dengan 3 tahap yang disesuaikan: sensitiviti serat, ketebalan rambut dan warna dengan Touche Chromatique.

Sama ada untuk menutup uban untuk penampilan lebih muda atau berambut perang terang untuk tampak cool danglamor, wanita dengan rambut berwarna membuat pilihan yang intim setiap kali, yang merupakan gambaran sebenar keperibadian mereka. Keperibadian yang dimartabatkan dengan memberikan rambut mereka penjagaan terbaik dan melindunginya agar warna tahan lama.

Digunakan oleh wanita dengan rambut berwarna di seluruh dunia, Reflection terus melangkaui sempadan kepakarannya untuk memenuhi harapan baru mereka. Dan untuk pertama kalinya, rangkaian ikonik ini memperbaharui dirinya dengan penjagaan yang luar biasa, menawarkan ketahanan untuk rambut berwarna, disesuaikan mengikut tona warna.

Rutin Reflection

Kérastase mendahului dalam penjagaan warna, memformulasikan rangkaian Refleksi dan mempertingkatkannya ke tahap personalisasi baru dengan inovasi dalam pembetulan kromatik: Les Touches Chromatiques, warna pertama yang memperbetul tona dalam penjagaan rambut yang berwarna.

Bain Chromatique

Bain Chromatique adalah syampu melindungi warna untuk rambut yang dirawat warna atau diserlahkan. Tindakannya mengekalkan warna dan menyerupai tekstur rambut.

Fondant Chromatique

Fondant Chromatique adalah perapi berbilang pelindung untuk rambut yang dirawat warna atau diserlahkan. Ia memberikan bersinar dengan sentuhan tanpa berat.

Fluide Chromatique

Fluide Chromatique adalah intipati yang melembutkan untuk rambut yang dirawat warna atau diserlahkan. Ia menyuburkan dan melindungi rambut sambil memberikan cahaya yang sempurna.

Proper Color Care Article 3 Kérastase

Formula Reflection baru menyesuaikan kuasa perlindungan  untuk rambut anda. 

Proper Color Care Article 2 Kérastase

Formula Reflection memelihara warna dengan sempurna antara dua sesi pewarnaan rambut

PERKHIDMATAN

Penjagaan Peribadi Anda

Illustration 1 for the Kerastase two zones block

Fusio-Dose In Salon

Ketahui lebih lanjut mengenai rawatan khusus di salon yang memperbaiki kualiti rambut dalam masa 5 minit.

Illustration 2 for the Kerastase two zones block

Produk yang Sesuai untuk Anda

Ambil kuiz diagnosis rambut bagi mencari campuran produk terbaik untuk rambut anda.