Illustration Hero banner for About us Article Kerastase
Rawatan Peribadi untuk Rambut yang Luar Biasa

Mengenai Kami

Diilhamkan oleh pengetahuan intim mengenai wanita moden, Kérastase terus mencipta produk dan rawatan yang sesuai untuk memenuhi keinginan untuk rambut yang luar biasa.

About us Article 1 Kerastase

Rambut yang sangat peribadi

Setiap wanita mahukan rambut yang luar biasa, tetapi penyelesaiannya tidak sama untuk semua orang. Jenis rambut, kebimbangan kulit kepala, faktor dalaman dan luaran adalah beberapa pemboleh ubah yang boleh menjejaskan kesihatan rambut. Ia memerlukan perhatian dan kepakaran peribadi untuk menyelesaikan semua faktor ini untuk mendapatkan rambut sempurna. Kérastase mencipta produk inovatif dan ritual yang disesuaikan untuk hasil yang sempurna.

About us Article 2 Kerastase

Temui ritual rambut anda sendiri

Sebelum janji temu di salon, buat diagnosis rambut di dalam talian untuk memahami keperluan rambut dan harapan kecantikan anda. Pendandan rambut anda akan melengkapkan garis panduan ini dengan beberapa pemeriksaan untuk lebih memahami sifat unik rambut anda. Dengan pemeriksaan secara individu dan kuiz digital, pendandan rambut anda kini boleh berkongsi preskripsi kecantikan rambut yang tepat dan diperibadikan.

 

Mulakan diagnosis rambut anda

Finding your hair match

Di rumah, penjagaan harian dan rawatan perlu diteruskan selepas lawatan anda ke salon. Rahsia untuk rambut cantik adalah penjagaan yang berterusan. Rutin yang disesuaikan dengan produk mewah membantu anda mencapai matlamat rambut dan menjadikan rutin kecantikan detik-detik kepuasan dalam keselesaan bilik mandi anda.

 

Kenali produk perawatan di rumah kami

About us Article 3 Kerastase
Janji temu di salon

Lebih dari sekadar tempat untuk mewarnai akar rambut atau memotong rambut, tetapkan janji temu di salon Kérastase terdekat untuk diagnosa rambut peribadi percuma atau bercakap dengan pendandan rambut anda mengenai rawatan istimewa dan eksklusif Fusio-Dose. Anda boleh kunjungi salon pada bila-bila masa untuk melihat dan membeli rangkaian produk Kérastase tanpa perlu membuat janji temu.

Menentukan Semula Tanggungjawab Mewah

Pembaharuan pada botol Kérastase klasik menyerlahkan sensasi kemewahan dan gaya yang diperibadikan. Siluet moden menampilkan lengkung elegan yang berharmoni. Penutup bak permata berwarna emas meningkatkan keghairahan ritual rambut yang memanjakan, masing-masing ditandakan dengan warna khausus. Reka bentuk baru meningkatkan pengalaman mewah sambil mengurangkan berat botol. Diilhamkan dengan keringanan, penutupnya sahaja menyelamatkan lebih dari 45 tan plastik setahun. Perhatikan butiran halus permata mandian anda.

About us Article Video Cover Kérastase
About us Article 4 Kerastase

Pertembungan Unik Para Saintis & Pendandan Rambut

Kérastase merupakan jenama pertama yang meraikan pendandan rambut dengan memberikan mereka peranan yang lebih intim dalam preskripsi penjagaan rambut, disokong oleh saintis L'Oréal Advanced Research. Produk ikonik terus mendapat manfaat daripada gabungan kepakaran dan inovasi Kérastase yang unik serta pengalaman yang diperibadikan.

Menerajui Sains

Pasukan penyelidikan berinovasi kami mencabar pengetahuan konvensional mengenai rambut, aktif mencari penemuan baru, penyelesaian serta ramuan.

About us Article 5 Kerastase

Kepakaran Pendandan Rambut

Pendandan rambut yang mahir di salon di Paris, Tokyo, Shanghai, Rio de Janeiro dan New York menguji rawatan dalam situasi kehidupan sebenar.

How to apply video Cover image

Saat Sains Bertemu dengan Kepakaran

Kérastase merupakan jenama pertama yang meraikan pendandan rambut dengan memberikan mereka peranan yang lebih intim dalam preskripsi penjagaan rambut, disokong oleh saintis L'Oréal Advanced Research. Produk ikonik terus mendapat manfaat daripada gabungan kepakaran dan inovasi Kérastase yang unik serta pengalaman yang diperibadikan.

PERKHIDMATAN

Penjagaan Peribadi Anda

Illustration 1 for the Kerastase two zones block

Fusio-Dose In Salon

Ketahui lebih lanjut mengenai rawatan khusus di salon yang memperbaiki kualiti rambut dalam masa 5 minit.

Illustration 2 for the Kerastase two zones block

Produk yang Sesuai untuk Anda

Ambil kuiz diagnosis rambut bagi mencari campuran produk terbaik untuk rambut anda.