Hero banner illustration for Salon Signature Rituals Article Kerastase
Perkhidmatan di Salon

Ritual Unggul di Salon

Duduk di kerusi pendandan rambut anda, sambil berharap anda boleh memanjangkan urutan kepala beberapa saat lagi. Kami telah merangka siri ritual unggul bagi rambut untuk saat-saat sedemikian.

Sebagai artisan pengalaman penjagaan rambut, kami telah memanjangkan urutan kulit kepala, merangkumi gerakan lembut untuk membantu melepaskan ketegangan, serta aroma halus untuk membuatkan anda berasa tenang.

Berdasarkan ritual yang anda pilih, rambut dan kulit kepala anda disesuaikan dengan urutan lembut yang merawat rambut dari akar ke ujung. Temui menu ritual dan cari salon terdekat untuk membuat janji temu anda.

Fusio-Dose

Salon Signature Rituals Article 1 Kerastase

Ritual unggul Fusio-Dose adalah perkhidmatan eksklusif yang hanya tersedia di salon Kérastase. Dengan hampir 20 campuran yang mungkin, hasilnya segera dan boleh menyasarkan 2 kebimbangan rambut utama termasuk kekeringan, kerosakan, kekusutan, kepadatan dan kekusaman.

Tidak tandingan bagi Fusio-Dose. Meniupkeringkan rambut sememangnya bagus, tetapi meniupkering selepas Fusio-Dose menjadikan rambut saya kelihatan berkilat dan diperbaiki walaupun selepas beberapa cucian.

MAGGIE, 28, LONDON

Salon Signature Rituals Article 2 Kerastase

Chronologiste: Regenerasi

Direka untuk mereka yang ingin memanjakan rambut, Chronologiste berfungsi seperti eliksir ajaib untuk membersihkan dan menghidupkan semula rambut yang tidak bernyawa. Ia mengandungi mutiara kaviar mimetik yang dicampur ke dalam masker sebelum penggunaan. Kulit kepala diperbaharui dan berasa tenang, rambut terasa tebal, diperkuatkan dan diperbaiki, serta bersinar.

Salon Signature Rituals Article 3 Kerastase

Elixir Ultime: Sublime Shine

Untuk merasai manfaat yang ditawarkan Elixir Ultime Oil, ritual ini dilakukan dalam 5 langkah untuk mencipta campuran yang disesuaikan dengan rambut anda. Urut santai dan teknik pengezonan minyak tersuai memudahkan penembusan bahan aktif minyak untuk rambut yang lebih anjal, lembut dan bersinar.

Aura Botanica: Cahaya Sehat Natural

 

Diilhamkan oleh rawatan spa, ritual detoksifikasi ini menggunakan kebaikan tumbuhan untuk menghapuskan kotoran dengan teliti dan kemudian memberi nutrisi dengan dos sempurna minyak Argan Maghribi, minyak kelapa Samoa dan Damascus Rose Water.

Aura Botanica Article Video Cover Kérastase
Salon Signature Rituals Article 4 Kerastase

Detox Rambut: Ritual Anti-Polusi

Penjagaan yang tepat untuk kulit kepala sering diabaikan walaupun menjadi punca utama masalah rambut termasuk rambut berminyak, rambut gugur, kelemumur dan gatal-gatal. Persekitaran yang tercemar menjadikannya lebih teruk. Protokol detoks rambut merangkumi langkah dwi-pembersihan secara mendalam yang menggunakan Masquargil berasaskan tanah liat dan pembersihan sonik menggunakan sikat Clarisonic yang khusus untuk kulit kepala dan hanya tersedia di salon Kérastase. Sentuhan penamat: urutan menggunakan Masque Appaisant, krim gel yang memperbaharui, direka untuk meningkatkan kualiti kulit kepala dan rambut.

Spécifique: Protokol Kulit Kepala

Kami telah menyempurnakan pengetahuan terkini bagi kulit kepala dan menjadikannya protokol salon yang diilhamkan oleh spa dengan mencipta siri penjagaan yang direka untuk menyasarkan 3 masalah utama kulit kepala: kelemumur, kepekaan kulit kepala, keguguran rambut dan detoksifikasi kulit kepala berminyak. Setiap kebimbangan unik diatasi dalam 3 langkah, termasuk penggunaan mikro-sasaran penawar kulit kepala Kerastase menggunakan micronizer untuk menyampaikan keberkesanan yang sukar ditandingi. Gabungan gerakan lembut, sasaran yang tepat dan produk yang berprestasi tinggi melalui tangan pendandan rambut kami memastikan kulit kepala anda sihat dengan hasil yang tahan lama.

Salon Signature Rituals Article 5 Kerastase

3 Protokol Perawatan Kulit Kepala

Protokol Pembersihan Ketombe

Menghentikan penuaan folikel pramatang - Merangsang aktiviti biologi kulit kepala untuk kualiti yang lebih baik - Merangsang metabolisma rambut - Memberi tekstur kepada rambut agar bervolume dan tebal.

Soothed Scalp Protocol

Soothes scalp discomforts such as burning, redness, itchiness and tingling - Eliminates scalp impurities - Alleviates, refreshes and moisturizes the scalp - Hair feels revitalized, light and supple

Hair Loss Control Protocol

Menghentikan penuaan folikel pramatang - Merangsang aktiviti kulit kepala biologi untuk kualiti kulit kepala yang lebih baik - Meningkatkan metabolisme rambut - Teksturkan rambut untuk jumlah dan kepantasan serta-merta

Janji Temu di Salon

Lebih dari sekadar tempat untuk mewarnai akar rambut atau memotong rambut, tetapkan janji temu di salon Kérastase terdekat untuk diagnosa rambut peribadi percuma atau bercakap dengan pendandan rambut anda mengenai rawatan istimewa dan eksklusif Fusio-Dose. Anda boleh kunjungi salon pada bila-bila masa untuk melihat dan membeli rangkaian produk Kérastase tanpa perlu membuat janji temu.

PERKHIDMATAN

Penjagaan Peribadi Anda

Illustration 1 for the Kerastase two zones block

Fusio-Dose In Salon

Ketahui lebih lanjut mengenai rawatan khusus di salon yang memperbaiki kualiti rambut dalam masa 5 minit.

Illustration 2 for the Kerastase two zones block

Produk yang Sesuai untuk Anda

Ambil kuiz diagnosis rambut bagi mencari campuran produk terbaik untuk rambut anda.