Hero banner illustration for Salon Signature Rituals Article Kerastase
Perkhidmatan di Salon

Ritual Unggul di Salon

Duduk di kerusi pendandan rambut anda, anda berharap anda boleh memanjangkan urutan kepala beberapa saat lagi. Kami telah merangka satu siri ritual rambut tandatangan di sekitar masa ini.

Salon Signature Rituals Article 1 Kerastase

Tidak tandingan bagi Fusio-Dose. Meniupkeringkan rambut sememangnya bagus, tetapi meniupkering selepas Fusio-Dose menjadikan rambut saya kelihatan berkilat dan diperbaiki walaupun selepas beberapa cucian.

MAGGIE, 28, LONDON

Salon Signature Rituals Article 2 Kerastase
Salon Signature Rituals Article 3 Kerastase

Aura Botanica Article Video Cover Kérastase
Salon Signature Rituals Article 4 Kerastase
Salon Signature Rituals Article 5 Kerastase

Protokol Pembersihan Ketombe

Menghentikan penuaan folikel pramatang - Merangsang aktiviti biologi kulit kepala untuk kualiti yang lebih baik - Merangsang metabolisma rambut - Memberi tekstur kepada rambut agar bervolume dan tebal.

Soothed Scalp Protocol

Soothes scalp discomforts such as burning, redness, itchiness and tingling - Eliminates scalp impurities - Alleviates, refreshes and moisturizes the scalp - Hair feels revitalized, light and supple

Hair Loss Control Protocol

Menghentikan penuaan folikel pramatang - Merangsang aktiviti kulit kepala biologi untuk kualiti kulit kepala yang lebih baik - Meningkatkan metabolisme rambut - Teksturkan rambut untuk jumlah dan kepantasan serta-merta

Janji Temu di Salon

Lebih dari sekadar tempat untuk mewarnai akar rambut atau memotong rambut, tetapkan janji temu di salon Kérastase terdekat untuk diagnosa rambut peribadi percuma atau bercakap dengan pendandan rambut anda mengenai rawatan istimewa dan eksklusif Fusio-Dose. Anda boleh kunjungi salon pada bila-bila masa untuk melihat dan membeli rangkaian produk Kérastase tanpa perlu membuat janji temu.

PERKHIDMATAN

Penjagaan Peribadi Anda

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose In Salon

Ketahui lebih lanjut mengenai rawatan khusus di salon yang memperbaiki kualiti rambut dalam masa 5 minit.

Two Zones Block pre footer model Image

Produk yang Sesuai untuk Anda

Ambil kuiz diagnosis rambut bagi mencari campuran produk terbaik untuk rambut anda.

Locator Cari salon

Cari salon Kérastase yang terdekat untuk menerima diagnosa peribadi anda, serta kenali ritual salon dan produk yang tersedia.